Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Disco Dansen in Tilburg

Details over dit uitje

Altijd al eens terug in de tijd willen gaan om de oude tijden te herleven? Dan is de workshop disco dansen zeker iets voor u! Laat uw dansmoves maar eens zien en gooi die heupen maar weer eens lekker los!

Blijf vooral niet achter de geraniums zitten, maar zet je afro-pruik op, trek je glitterjasje en glimmende schoentjes aan. Samen met uw familie, collega’s, vrienden en vriendinnen herleeft u opnieuw de oude tijden.

Voor een gepaste disco sfeer is nogal wat nodig: de beste glitterkleding, glimmende schoenen, een stralend humeur en een prima begeleider of begeleidster, die dusdanig de vloer aanvegen alsof het hun beroep!

Onder de bezielende klanken van Kool & The Gang, Spargo, KC & The Sunshine Band laten wij oude tijden herleven en steken we iedereen in een nieuw jasje!

De cursus John Travolta extraordinaire, jazeker met dat vingertje in de lucht en een bliksemcursus Soulwalk staan op het programma. De Soulwalk is sexy, verleidelijk, vrolijk, de ‘moves’ zijn creatief en ‘smooth’.

Leer Disco ‘The Right Way’ en dans zoals nooit tevoren!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Pruiken, boa’s en andere disco-accessoires
  • Locatie in Tilburg
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip! Neem zelf kleding uit de jaren 70 mee! Gekleurde blousen met een grote kraag, zonnebrillen en hippe schoenen of laarzen. Voor overige attributen die je nodig hebt tijdens de workshop zorgen wij.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan