Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Goochelen in Tilburg

Details over dit uitje

Altijd al gefascineerd geweest over de goochelkunsten op tv en tijdens shows? Dan is dit uw kans om achter alle waarheden te komen van de magische wereld. Betreed de wereld van magie en leer zelf allerlei trucjes om zelf de goochelaar te kunnen uithangen.

Onze professionele goochelaar legt u stap voor stap de trucs uit en is niet bang een paar geheimen prijs te geven. Ook geeft hij nog een show zodat u zelf even kunt ontspannen. Maar let goed op, want het is zo voorbij!

Deze workshop is geschikt voor zowel jong als oud. Durft u uw portemonnee uit handen te geven aan onze goochelaar? Geen zorgen, hij tovert hem waarschijnlijk wel weer terug!

U krijgt allemaal de kans om de door u geleerde trucs te showen aan het publiek. Iemand doormidden zagen gaat nog wat te ver, dit laten wij liever aan de professionals over. Maar u leert gegarandeerd verschillende trucs om te kunnen showen aan familie, vrienden, vriendinnen en collega’s.

De kunst van het schijnbaar onmogelijke, bent u er klaar voor?

Inclusief:
  • Professionele goochelaar
  • Kopje thee of koffie
  • Locatie in Tilburg
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Ben je op zoek naar een professionele goochelaar?
Neem contact op met ons en wij zorgen voor een op maat gemaakt goochelfeest!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan