Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

High Tea Workshop in Tilburg

Details over dit uitje

Een gezellige en uitdagende workshop, met een overheerlijk einde. Maak het allemaal mee met deze high tea workshop van Tilburg Events.

Laat uw creatieve en culinaire zintuigen hun werk doen en verbaas uw gezelschap met uw kookkunsten! Op een gezellige locatie in Tilburg gaat u dit allemaal waarmaken. Er worden allerlei smakelijke amuses gemaakt, waar u later van kunnen genieten.

Maak een High Tea van Hoog Niveau!

Wat dacht u van amuselepels met forelmousse, filodeegbakjes met kipmousse, cake-pops, luxe sandwiches, citroentaart, verse lemon curd? Je begint al honger te krijgen tijdens het horen van deze zoete en hartige lekkernijen. Samen met onze professional tovert u al deze lekkere gerechtjes in elkaar en na afloop krijgt u de recepten mee naar huis.

Durft u het thuis nogmaals te bereiden voor familie, partner of vrienden?

Onder het genot van een warm kopje thee kan het proeven beginnen. Na al dit lekkers hoeft u  vandaag niks meer te eten! Wij wensen u en uw gezelschap veel plezier en gezelligheid toe, en geniet vooral van de amuses!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Toplocatie in Tilburg
  • Complete High Tea maken
  • 5 drankjes (koffie, thee, fris, jus)
  • Recepten mee naar huis
  • Te boeken op elke door uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan