Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bubble Voetbal in Tilburg

Details over dit uitje

Het is misschien wel het leukste en meest ludieke sportevenement om jullie groepsuitje of bedrijfsuitje in Tilburg extra bijzonder te maken. Ook voor voetbalverenigingen en scholen die weleens wat anders willen en volledig blessurevrij! Bubble Voetbal is een sport waarbij al je lichaamsdelen worden beschermd, tegen elkaar oplopen juist de bedoeling van deze sport.

We hebben nog even gedacht om de bubbels te vullen met lachgas, maar jullie worden er waarschijnlijk al melig genoeg van. Stel je team samen en bubbel de tegenstander omver!

Bubble Ball speel je net als normaal voetbal, gewoon in teams. Elke teamspeler heeft een kunststof bol om zijn lichaam die botsingen tegenhoudt en het vallen of botsen verzacht. De keeper ´bubbled´ tegen de doelpalen en de lat, de spits ´bubbled´ de verdediger omver en niemand heeft na afloop een blessure!

Bubble Ball is bedacht door een creatieve geest die niet één bal, maar 22 ballen op het veld wilde zien stuiteren! Hoe meer ballen hoe leuker het wordt, moet hij hebben gedacht. Onze professionele Bubble specialist zal jullie eerst de diverse technieken en spelregels van Bubble Ball uitleggen. Daarna kan de wedstrijd los…bubbelen!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Kunststof Bubbels
  • Huur sportzaal of veld
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag of tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan