Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lipdub Workshop in Tilburg

Details over dit uitje

Of u nu met het bedrijf, familie of vrienden opstap bent, de Lipdub workshop is de meest memorabele aanvulling van uw dag in Tilburg.

Uw bruiloft of die van een ander een extra boost geven, de sportvereniging op een speciale en komische manier in de spotlights zetten? Alles kan tijdens het opnemen van uw Lipdub in Tilburg.

Wat is eigenlijk een Lipdub? Een Lipdub is een videoclip, waarbij uw favoriete muziek door uw gezelschap nagesynchroniseerd wordt op film. De clip duurt gemiddeld zo'n vier tot vijf minuten en het is natuurlijk het leukst als u een goede hit uitzoekt voor de clip, muziek die iedereen kent en dus volledig mee kan zingen! Tijdens deze filmworkshop zorgen onze begeleiders ervoor dat alles perfect wordt opgenomen.

Uiteraard bepalen wordt er gezamenlijk bepaald hoe de Lipdub er ongeveer uit komt te zien. Achteraf zal het beeldmateriaal door professionals omgezet worden naar een mooie videoclip om het dagje Tilburg nooit meer te vergeten!

Inclusief:
  • Ervaren regisseur en camera-operators
  • Gegarandeerde teambuilding tijdens bedrijfsuitje
  • Attributen
  • Videoclip op DVD naderhand toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan