Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Graffiti Spuiten in Tilburg

Details over dit uitje

Altijd al eens uw eigen ‘tag’ of artwork willen maken zodat iedereen het kan zien? Dit is je kans tijdens de workshop graffiti spuiten in Tilburg, zowel indoor als outdoor.

De moderne kunstenaars van tegenwoordig gaan niet meer aan de slag met een kwast en doek, maar met spuitbussen op verschillende buitenlocaties. Soms illegaal, maar ook steeds vaker bij mensen thuis word deze kunst toegepast.

Onze professionele graffiti artiest begint met een korte uitleg over het gebruik van de spuitbussen, het creëren van diepte, de juiste kleurcombinaties en verschillende technieken.

Als het zonnetje schijnt dan kan er gebruik worden gemaakt van de graffiti gedoogzone, waar veel artiesten al hun kunstwerken hebben gemaakt.

Bent u niet bang om vies te worden en wilt u uw creativiteit de loop laten? Dan is deze workshop een aanrader. U neemt zelf uw eigen kunstwerk mee naar huis!

Inclusief:
  • Professionele graffiti artiest
  • Buitenlocatie
  • Spuitbussen
  • MDF platen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Een binnen locatie en graffiti spuiten op canvas.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan