Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lama Workshop in Tilburg

Details over dit uitje

De Lama workshop brengt bij iedereen de komiek naar boven. Improviseren, acteren en de creatieve geest op de loop laten is het ideale recept. Om nou echt het maximale naar boven te halen zal u ondersteund worden door de meest komische ceremoniemeester van Tilburg!

Plankenkoorts? Geen probleem! Het enige publiek dat u zal gaan entertainen bestaat uit uw vrienden, collega’s of familie. Uiteraard ook het beste publiek van heel Tilburg.

Theater van de bovenste plank doe je met gevoel voor humor en de juiste timing. Let op je medespeler, want je moet snel inspelen op komische voorzetten en hints. Leer hoe je het publiek op een originele manier kan entertainen en hoe je iedereen van hun stoel laat vallen van het lachen.

De lama workshop brengt de komediant bij u naar boven en dat van uw hele gezelschap. Dit alles op een locatie midden in het centrum van Tilburg.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Locatiehuur
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan