Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Stadswandeling-op-maat in Tilburg

Details over dit uitje

Eigentijds, typisch Brabants, modern, chique, op elke straathoek in Tilburg kan weer een ander kenmerk van de stad worden genoemd. Om Tilburg echt te ontdekken ga je op stap met professionele stadsgidsen die in deze stad zijn geboren en getogen.

Dus dat worden verhalen, anekdotes en ontboezemingen vanuit het hart! Wij organiseren diverse stadswandelingen op maat door Tilburg voor groepsuitjes en bedrijfsuitjes, geheel op maat voor zowel kleine als grotere groepen. In diverse stadswijken kan een stadswandeling op maat worden georganiseerd.

Enkele suggesties:

Architectuurwandeling
Culinaire wandeling, walking dinner of brunch
Stadswandeling op rijm

Organiseer een stadswandeling in deze stadswijken

Centrum

Designwinkels en goede speciaalzaken zijn alom in het centrum te vinden. Tilburg kreeg in 1809 stadsrechten. Tot die tijd bestond de stad uit verschillende gehuchten die herdgangen werden genoemd. Deze herdgangenstructuur maakt Tilburg juist zo interessant omdat zij allemaal hun eigen historie hebben.

Het Tilburgse ‘Dwaalgebied’

In de sfeervolle zijstraten van de oude binnenstad vind je tussen de statige herenhuizen unieke interieur, kledingzaken en authentieke speciaalzaken. In het ‘dwaalgebied’ vind je tevens goede eettentjes, een art-house bioscoop, muziekpodium en een mooi theater.

Piushaven

Van stad-strand tot tapperij en van stadstuin tot lifestyle restaurant. Net buiten het centrum ligt deze verrassende haven met bijzonder sfeervolle eettentjes aan het water. Daarnaast is de Piushaven een creatief podium voor unieke kunst- , cultuur-  en sportevenementen.

Spoorzone

Direct achter het Centraal Station van Tilburg ligt de industriële en vernieuwende ‘Spoorzone’, een urban hangout waar steeds meer creatieve en unieke ondernemers hun thuis vinden.

Museumkwartier

In het museumkwartier kan je het Textielmuseum, het Natuurmuseum Brabant of het Museum ‘De Pont’ bezoeken. Deze bezoekjes kunnen eventueel ingepland worden na jullie stadswandeling.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan