7.8 /10 Trustpilot gebaseerd op 10 reviews
013 20 72 000
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit

Stadswandeling-op-maat in Tilburg

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Stadswandeling-op-maat in Tilburg

Eigentijds, typisch Brabants, modern, chique, op elke straathoek in Tilburg kan weer een ander kenmerk van de stad worden genoemd. Om Tilburg echt te ontdekken ga je op stap met professionele stadsgidsen die in deze stad zijn geboren en getogen.

Dus dat worden verhalen, anekdotes en ontboezemingen vanuit het hart! Wij organiseren diverse stadswandelingen op maat door Tilburg voor groepsuitjes en bedrijfsuitjes, geheel op maat voor zowel kleine als grotere groepen. In diverse stadswijken kan een stadswandeling op maat worden georganiseerd.

Enkele suggesties:

Architectuurwandeling
Culinaire wandeling, walking dinner of brunch
Stadswandeling op rijm

Organiseer een stadswandeling in deze stadswijken

Centrum

Designwinkels en goede speciaalzaken zijn alom in het centrum te vinden. Tilburg kreeg in 1809 stadsrechten. Tot die tijd bestond de stad uit verschillende gehuchten die herdgangen werden genoemd. Deze herdgangenstructuur maakt Tilburg juist zo interessant omdat zij allemaal hun eigen historie hebben.

Het Tilburgse ‘Dwaalgebied’

In de sfeervolle zijstraten van de oude binnenstad vind je tussen de statige herenhuizen unieke interieur, kledingzaken en authentieke speciaalzaken. In het ‘dwaalgebied’ vind je tevens goede eettentjes, een art-house bioscoop, muziekpodium en een mooi theater.

Piushaven

Van stad-strand tot tapperij en van stadstuin tot lifestyle restaurant. Net buiten het centrum ligt deze verrassende haven met bijzonder sfeervolle eettentjes aan het water. Daarnaast is de Piushaven een creatief podium voor unieke kunst- , cultuur-  en sportevenementen.

Spoorzone

Direct achter het Centraal Station van Tilburg ligt de industriële en vernieuwende ‘Spoorzone’, een urban hangout waar steeds meer creatieve en unieke ondernemers hun thuis vinden.

Museumkwartier

In het museumkwartier kan je het Textielmuseum, het Natuurmuseum Brabant of het Museum ‘De Pont’ bezoeken. Deze bezoekjes kunnen eventueel ingepland worden na jullie stadswandeling.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Worden de uitjes in Tilburg alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Tilburg starten de arrangementen van Tilburg Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Tilburg Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de Tilburg Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Tilburg Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Tilburg is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Tilburg Events begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Tilburg Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Tilburg Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan