Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Biking Brunch in Tilburg

Details over dit uitje

Een culinair groepsuitje of bedrijfsuitje in Tilburg organiseren op de fiets? Samen een stuk fietsen is natuurlijk leuk, maar tussendoor Bourgondisch genieten is toch echt beter!

Tijdens de Biking Brunch van Tilburg Events zetten jullie je groepsuitje of bedrijfsuitje in het teken van lekker sportief bezig zijn om, tussen al die energieke uitspattingen door, ook nog heerlijk te genieten in drie verschillende toprestaurants. Onze stadsgidsen zorgen intussen voor de mooiste verhalen en anekdotes.

Na elk uurtje fietsen is het weer tijd voor een nieuwe culinaire verrassing! Zo wordt van 12.00 tot 16.30 heel Tilburg van top tot teen verkend en worden de verloren calorieën aangevuld. Wij noemen dat Bourgondisch sporten of de Tilburgse Tour du Delicatessen!

Het is geen rondje rond de kerk, maar een echte ontdekking van het goede Brabantse leven! Elke chef-kok staat halsrijkend uit te kijken naar weer een nieuw peloton coureurs die zijn gerechten willen proeven! En dat willen jullie zeker! Reken maar!

Programma-indicatie:

12.00 - 13.00 Voorgerecht
13.00 - 14.00 Fietstocht deel 1
14.00 - 15.00 Hoofdgerecht
15.00 - 16.00 Fietstocht deel 2
16.00 - 16.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen brunch in 3 verschillende restaurants
  • Enthousiaste begeleiding
  • Fietsen
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Drankarrangement

Niet telkens je knip hoeven te trekken om je drankje af te rekenen? Voor 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) maken jullie al gebruik van ons speciale drankarrangement zodat jullie onbeperkt kunnen genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan