Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking Brunch in Tilburg

Details over dit uitje
Walking Brunch Hap Stap Dinner Tour Mokum Events Amsterdam

Wil je met vrienden of collega’s genieten van de beste restaurants en eetgelegenheden van Tilburg? De Walking Brunch van Tilburg is de ultieme mix van culinair genot en culturele ontdekkingen. Jullie zullen aanschuiven in drie verschillende restaurants voor steeds weer een ander gerecht.

Tussen de bezoekjes door gaan jullie op stap met onze stadsgids voor wat interessante verhalen en anekdotes over het heden, het verleden en de toekomst van Tilburg. Brabant op z’n best dus!

Tilburg is vooral een Bourgondische stad met gezellige kroegen, prachtige ateliers en exquise eetgelegenheden. Daarnaast bevinden zich in en rond het centrum tal van boetiekjes, designstores en andere interessante plekken.

Tussen de gerechten door horen jullie alles over de ontwikkeling van Tilburg en waarom de bezochte restaurants op de nummer 1 positie op onze ranglijst staan!

Programma - indicatie:

13.00 - 13.45 Voorgerecht
13.45 - 14.45 Rondleiding centrum Tilburg
14.45 - 15.30 Hoofdgerecht
15.30 - 16.30 Vervolg rondleiding
16.30 - 17.00 Nagerecht

Inclusief:
  • 3-gangen lunch in drie verschillende restaurants
  • Enthousiaste begeleiding
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Want to experience Tilburg with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Tilburg.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan