Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Steptocht met gids in Tilburg

Details over dit uitje

Organiseer samen met vrienden of collega’s een gezellige ontdekkingstocht door het centrum van Tilburg. In plaats van de benenwagen of de fiets gaan jullie op een sportieve step achter onze stadsgids aan.

Op elke straathoek is een interessant verhaal te vertellen over de hedendaagse ontwikkelingen in het centrum of over de vroege historie. Uiteraard wordt eerst even geoefend en worden er enkele handige instructies gegeven.

Vermijd stoepranden en probeer vooral te stoppen voor het rode stoplicht! Gelukkig zitten er een paar stevige remmen op elke step.

Tilburg is vooral een Bourgondische stad met gezellige kroegen, prachtige ateliers en exquise eetgelegenheden. Daarnaast bevinden zich in en rond het centrum tal van boetiekjes, designstores en andere interessante plekken.

Vergezel de Tilburg Events stadsgidsen op de step en kom meer te weten over de ‘herdgangen’, de Tilburgse textielindustrie en ervaar de verhalen achter de gevels en monumenten.

Onderweg stoppen we natuurlijk ook ergens om van de verdiende rust te genieten op een lekker terras of in een gezellig stadscafé. De steptocht is bij uitstek geschikt voor een groepsuitje of bedrijfsuitje met een sportieve uitdaging . Kijken wie de gids kan bijhouden! Veel plezier!

Inclusief:
  • Steps
  • Enthousiaste begeleiding
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Tilburg Events organiseert elke rondleiding op maat!

Willen jullie met een grotere groep een rondleiding organiseren, de rondleiding inpassen in een compleet dagprogramma of lekker gaan lunchen voor of na jullie city tour? Al onze rondleidingen worden op maat georganiseerd. Vraag het onze medewerkers!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Want to experience Tilburg with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Tilburg.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan