Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Biking Dinner in Tilburg

Details over dit uitje

’s-Avonds nog even de beentjes losmaken en lekker culinair genieten in de beste restaurants van Tilburg? Met het Biking Dinner van Tilburg Events weet je tenminste zeker dat alle verloren calorieën weer met verrukkelijke ingrediënten worden aangevuld.

Stap op de fiets samen met onze stadsgids en rij van restaurant naar restaurant en hoor ondertussen mooie, verrassend en onthullende verhalen over de stad en haar historie.

Na elk uurtje fietsen is het weer tijd voor een nieuwe culinaire verrassing! Zo wordt van 18.00 tot circa 22.30 heel Tilburg van top tot teen verkend en worden de buikjes weer gevuld. Wij noemen dat Bourgondisch sporten of de Tilburgse Tour du Delicatessen!

Onze gidsen zijn goed getraind in het vertellen van de meest sprankelende anekdotes over de stad, over de Brabantse cultuur en over alle bekende plekken in de stad. Geniet van elk restaurant en beleef Tilburg met vrienden en familie op sportieve én culinaire wijze!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Fietstocht deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Fietstocht deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • 3-gangen diner in drie verschillende restaurants
  • Enthousiaste begeleiding
  • Huur fietsen
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan