Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Visagie in Tilburg

Details over dit uitje

Hoe gebruik je een concealer, hoe breng je een foundation op de juiste manier aan? Welkom op de meest informatieve Visagie Workshop van Tilburg.

In circa 2,5 uur leren jullie alles over de modernste visagietechnieken en wat echte professionals tegenwoordig allemaal gebruiken om echte ‘beauty’ te creëeren.

Wacht nog even met die rouge, wat doen we eigenlijk met de ogen en hoe behandelen we de wenkbrauwen? Deze workshop focust echt op de techniek en op een grondige voorbereiding!

Onder enthousiaste begeleiding gaan jullie tijdens deze workshop het geleerde ook in de praktijk brengen. Voor ‘dames vrijgezellenfeesten’ is het misschien een idee om alleen de aanstaande bruid mooi op te maken.

Diverse standaard onderdelen en technieken komen tijdens de workshop aan bod; concealer, camouflagetechniek, foundation, werken met poeder en rouge, behandeling van wenkbrauwen, ogen en lippen. Voor zowel de gevorderde visagiste als de beginner is dit een leerzame workshop!

Optioneel: De Visagie Fotoshoot – een leuk aandenken voor later!

Samen met al je vriendinnen een leuke groepsfoto maken na de workshop? Met behulp van een professionele camera worden jullie allemaal op beeld gezet!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Gezellige locatie
  • Focus op de technische aspecten van de visagie
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan