Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Buikdansen in Tilburg

Details over dit uitje

Bent u weer eens toe aan een gezellig en actieve workshop waarbij u de heupen los kunnen gooien? Dan is de workshop buikdansen zeer zeker een aanrader!

Samen met uw vriendinnen leert u deze verleidelijke dans en neemt u een kijkje in de Oosterse cultuur samen met onze professionele danseres.

Gaat één van u binnenkort trouwen of een feestje vieren? Dan wordt diegene in de spotlight gezet. Onder toezicht van uw vriendinnen worden alle puntjes op de i gezet om de ware buikdanseres naar boven te halen. Uiteraard begint u met de basisvaardigheden.

Onze danseres heeft ruime ervaring en kan u alle kneepjes van het buikdansen leren. Tussendoor is er een kleine pauze om even op adem te komen.

Door de heupbewegingen te combineren met sierlijke armbewegingen wordt de buikdans pas echt verleidelijk. Wilt u het gehele plaatje compleet maken? Probeer dan eens de keelklanken van de Oosterse dames na te doen. Dit kan nog wel eens een leuke uitdaging worden. Veel succes en plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Sjaaltjes voor rond de heupen
  • Exotisch kostuum voor de VIP
  • Locatie in het centrum van Tilburg
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan