Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy 88! Carnavals editie

Details over dit uitje
Crazy 88! Carnavals editie

 

 

Als een echte melige Kruikezeiker (Tilburger) zet je de polonaise in! Je hebt weer een doldwaze opdracht voltooid tijdens deze Crazy88! Carnavals editie.

Crazy 88 van Tilburg Events is de manier om iets uitdagends van je groepsuitje of bedrijfsuitje te maken. Voer meerdere komische, gekke en doldwaze opdrachten uit en leg ze op camera vast. Alle opdrachten hebben een carnavalesk karakter waar je behoorlijk melig van wordt!

Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams die hun eigen opdrachten binnen de gestelde tijd moeten uitvoeren, alles natuurlijk op basis van het thema Carnaval! Denk aan het live opvoeren van een carnavalskraker op de Heuvel, het leren van de Tilburgse tongval en meer van dit alles!

Elk team krijgt van ons een filmcamera mee zodat alle uitbundigheid wordt bewaard voor het nageslacht! Uiteindelijk krijgen jullie alle filmpjes digitaal toegestuurd. Zo kan je na jaren nog eens bekijken hoe Crazy je eigenlijk vroeger wel was!

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • 1 drankje tijdens de prijsuitreiking
  • Filmcamera's tijdens het spel
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Filmpjes digitaal toegestuurd
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

KORTING:

10 - 14 personen € 27,50: NU € 23,50 p.p. excl. BTW
15 - > personen € 25,50: NU € 21,50 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan