Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wijnproeverij in Tilburg

Details over dit uitje

De kunst van het proeven, het vergelijken van wijnen uit verschillende landstreken, het benoemen van de smaken, de vinificatie van de wijn, het komt allemaal aan bod tijdens deze gezellige Wijnproeverij van Tilburg Events.

Het is een Bourgondische ontdekkingstocht naar de ultieme smaakessentie. Na afloop van deze wijnproeverij kan je met elke sommelier een goed gesprek aanknopen!

Zet je bedrijfsuitje of groepsuitje op een bijzondere manier in de steigers in het gezelligste proeflokaal van de stad. Onder begeleiding van een professionele wijnkenner worden jullie klaargestoomd tot echte fijn(wijn)proevers! Je hoeft geen vinoloog te zijn om verstand te hebben van wijn!

Jullie beginnen met het proeven van een glas mousserende wijn. Daarna worden twee flessen witte wijn opengetrokken en worden de smaken vergeleken. Daarna gaan jullie maar liefst vijf rode wijnen blind proeven, het etiket blijft geheim! De wijnproeverij is bijzonder geschikt om met collega’s of vrienden even bij te babbelen.

Naborrelen kan natuurlijk ook, met een flesje dat je net hebt ontdekt! Laat het ons even weten en wij organiseren voor jullie na de wijnproeverij nog een uurtje ‘vrij proeven’!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Kaasplankje per persoon
  • Uitleg over het proeven, de smaak, herkomst en landstreek
  • Proeven van diverse wijnen
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze proeverij? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan