7.8 /10 Trustpilot gebaseerd op 10 reviews
013 20 72 000
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Schermen in Tilburg

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Workshop Schermen in Tilburg

En Garde! Het is misschien wel één van de meest uitdagende workshops van Tilburg Events en tegelijkertijd een het meest sportieve uitje om de teambuilding te bevorderen.

Neem samen met vrienden of collega’s de degens op en leer alles over schermen als sport en schermen als passie. Onder enthousiaste begeleiding leren jullie alles over de verschillende wapens, het noodzakelijke voetenwerk, de perfecte techniek en hoe je het vooral veilig moet doen!

Schermen doe je met je lijf én met je hersens. Elke aanval nodigt onherroepelijk uit tot een tegenaanval….
Na een korte introductie over de historie van de sport en de verschillende disciplines (floret, degen en sabel), gaan jullie aan de slag. Schermen begint uiteraard met de basisopstelling.

Voordat je begint zal je iets meer moeten weten over de aanvals- en verdedigingstechnieken, hoe je afweert en hoe je punten scoort. Jullie worden vervolgens in een veilig pak gehesen om de verschillende bewegingen te oefenen. Al snel gaan jullie over tot een duel waarbij je het geleerde in de praktijk kunt brengen.

Schermen is vooral een sport van techniek en reactiesnelheid. Je zult merken dat verdedigen net zo belangrijk is als aanvallen. Een kwestie van oefenen dus. Veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Veiligheidskleding en maskers
  • Geschiedenis van en informatie over het schermen
  • Basis voetenwerk en voetenwerk in combinatie met sabel
  • Aanvallen & weren, met sabel, handschoen, vest, masker
  • Duelleren: met sabel, handschoen, masker en schermvest
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag!

Belangrijk:

Sportkleding wordt aangeraden en eventueel misschien vervangende kleding voor als jullie je echt in het zweet gaan werken! Bij mooi weer kan deze workshop ook buiten plaatsvinden.

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes in Tilburg alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Tilburg starten de arrangementen van Tilburg Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Tilburg Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de Tilburg Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Tilburg Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Tilburg is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Tilburg Events begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Tilburg Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Tilburg Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan