7.8 /10 Trustpilot gebaseerd op 10 reviews
013 20 72 000
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit

Kies uit 3 rondvaarten in Tilburg

Een rondvaart onder de sterrenhemel, een borrelboot met een lekker wijntje en hapje erbij of een inspirerende tour door de flora en fauna van Tilburg; wij hebben het allemaal! Bij Tilburg Events kun je rondvaarten boeken die net even anders dan zijn alle anderen. Wij maken namelijk van iedere rondvaart een klein feestje, geheel afgestemd op het gezelschap dat je met je mee brengt. Een lekker hapje of drankje erbij? Geen probleem, wij maken het voor je mogelijk. Boek een mooie rondvaart uit ons assortiment of neem contact op met onze uitjes-expert voor een rondvaart op maat

Stel al je vragen aan Doukje!
Filter
Budget
330
Aantal personen
Type uitje
Avondarrangementen Tilburg
Bedrijfsuitje Tilburg
Creatieve Uitjes Tilburg
Culinaire Uitjes Tilburg
Dagarrangementen Tilburg
Dinnershows Tilburg
Dagarrangementen Tilburg
Korting bij Tilburg Events
Kunst & Cultuur Tilburg
Quizzes Tilburg
Rondleidingen Tilburg
Spelprogrammas Tilburg
Teambuilding Tilburg
Themafeesten Tilburg
Vaararrangementen Tilburg
Vergaderen Tilburg
Vrijgezellenfeest mannen Tilburg
Vrijgezellenfeest vrouwen Tilburg
Vrijgezellenfeesten Tilburg
Workshops Tilburg

Unieke rondvaarten Tilburg

Wil jij Tilburg vanaf het water ontdekken? Dan zit je goed bij Tilburg Events. Wij maken namelijk van iedere rondvaart een speciaal uitje. Zo hebben wij een aantal bijzondere rondvaarten Tilburg in ons assortiment opgenomen. Ben jij een echte dieren- en natuurliefhebber en zijn je vrienden dit ook? Dan is de natuurgids-vaartocht een leuke uitje voor jullie. Bij deze rondvaart Tilburg ga je lekker varen met een echte veldbioloog die de flora en fauna in en in de buurt van Tilburg voorziet van interessante verhalen en commentaar. Aan boord krijg je een lekker hapje en een kopje thee of koffie. 

 

Durf jij in de avond het water op? Dan kun je genieten van onze bijzondere high-tea sterrenvaart in Tilburg. En geloof ons maar; deze rondvaart Tilburg is een waar plaatje te noemen. De boot zalen worden verlicht met kleine lichtjes en onder het licht van de maan zullen jullie de wateren van Tilburg betreden. Onze theesommelier schenkt jullie enkele heerlijke theetjes en ook zullen de lekkere hapjes jullie natuurlijk niet ontbreken. Een leuke en lekkere ervaring samen met je vriendinnen of familie.

 

Rondvaarten met eten en drinken

Uiteraard krijg je bij de natuurgids-vaartocht en high-tea sterrenvaart lekkere kleine hapjes en drankjes aangeboden. Maar wil je een meer borrel-achtige vaartocht organiseren voor je vrienden/vriendinnen of je collega’s? Dan kun je ook onze wijnproeverij rondvaart of bikken aan boord rondvaart boeken. Beiden rondvaarten Tilburg staan in het teken van ouderwets borrelen en beppen. Bij de wijnproeverij rondvaart zal onze sommelier je een aantal mooie wijnen laten proeven. Bij de bikken aan boord rondvaart geniet je weer van heerlijke croissants en worstenbroodjes. De keuze is aan jou! Het zal in alle gevallen een bijzondere en smakelijke rit worden.

 

Service van Tilburg Events

Wil jij lekker achterover kunnen leunen en kunnen genieten van heerlijke wijnen, theetjes, broodjes of borrelhapjes op de boot? Dan nemen wij je graag mee te water met onze originele rondvaarten Tilburg. Bij alle rondvaarten Tilburg zal onze schipper jullie in een privéboot begeleiden door de wateren van Tilburg. Onze professionele gidsen zullen de rondvaart Tilburg voorzien van inspirerende verhalen. Lekkere happen en dranken zullen uiteraard niet ontbreken. Kortom, wij hebben aan alles gedacht! 

 

Heb jij een mooie rondvaart Tilburg uitgekozen en wil je dit uitje op maat laten samenstellen? Geen probleem! Onze uitjes-experts hebben een ruime ervaring in het organiseren van uitjes voor kleine en grote groepen. Wij maken van iedere rondvaart Tilburg een speciaal moment met alles erop en eraan. Neemcontact op voor de uitgebreide mogelijkheden. 

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan