Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Barista in Tilburg

Details over dit uitje

Onze Barista neemt u mee op reis door de wereld van koffie. Alle feitjes worden ontrafeld om uiteindelijk het lekkerste bakje koffie te kunnen zetten.

Zo begint de workshop met een uitleg over de geschiedenis, verschillende koffiebonen, de bereiding en diverse andere weetjes om ook van jullie koffie-experts te maken.

De ochtend beginnen met een kopje koffie, dat doet iedereen tegenwoordig. Maar is deze wel zo lekker als dat iedereen denkt. U leert bij Tilburg Events de koffie op waarde te keuren. Beginnend met een slokje koffie gevolgd door een slokje water om uw smaakpapillen te neutraliseren. Hierna bent u klaar om een eigen koffiecocktail te creëren , een melange van ingrediënten en kennis, die jullie eerder hebben opgedaan tijdens de workshop.

Als finishing touch neemt u plaats achter de espressomachine. Hier leert u hoe belangrijk het is om versgemalen koffiebonen te gebruiken en hoe lekker een vers kopje koffie is. Uw gezelschap en u blijven gegarandeerd wakker, dus geniet ervan!

Programma:

Uitleg inhoud van de workshop
Een geschiedenisles
Uitleg espressomachine
Verschillende bereidingstechnieken

Inclusief:
  • Unieke locatie in hartje Tilburg
  • Professionele Barista
  • Welkomstdrankje (verse kop koffie?)
  • Teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan