Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Bonbons Maken in Tilburg

Details over dit uitje

Tijdens deze lust verwekkende workshop van Tilburg Events wordt u op de proef gesteld door met de lekkerste Fair Trade chocolade te werken. Zie daar maar eens van af te blijven!

Alle ins en outs over de ingrediënten worden besproken om zo de beste bonbon te kunnen maken. Eentje om jullie vingers bij af te likken.

Al jullie ideeën worden realiteit in alle vormen en maten. Zolang jullie er zelf maar van kunnen genieten. Met onze specialisten is het zelfs mogelijk om er iets pikants van te maken.

Als echte chocolade liefhebbers mag u  deze workshop niet missen. De Workshop Bonbons maken is dan ook veel te lekker om te weerstaan, dus doe vooral geen moeite.

Eenmaal begonnen raakt u in de ultieme chocoladetrans. Genieten dus!

Jullie komen tijdens de workshop niks te kort. Ook beginnende keukenprinsen en prinsessen komen goed tot hun recht, tussen de wat meer ervarener. Na afloop kan uw gezelschap en u nog even nagenieten van een kopje koffie en thee met een heerlijk zelfgemaakte bonbon.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Chocolade en materialen
  • Koffie, thee en frisdranken
  • Etagères met bonbons en andere lekkernijen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan