8.2 /10 Trustpilot gebaseerd op 180 reviews
013 20 72 000
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Schilderen op Doek in Tilburg

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Workshop Schilderen op Doek in Tilburg

Willen jullie met vrienden of collega’s een creatieve workshop organiseren? De Workshop Schilderen op Doek van Tilburg Events laat jullie volkomen vrij om individueel aan het werk te gaan of als groep een collectief werk te maken.

Geschikt voor zowel vriendengroepen of bedrijven die de teambuilding op een bijzondere manier willen bevorderen.

Onder enthousiaste begeleiding van onze Tilburgse kunstenares gaan jullie aan de slag met een eigen bedacht thema. Elkaar naschilderen kan uiteraard ook en je kunt verschillende technieken hanteren.
Welkom in het ruime 200 m2 tellende atelier waar jullie eerst wat uitleg krijgen over de mogelijkheden. De ruimte is dusdanig groot dat er van alles kan plaatsvinden.

Wordt het spatten, kliederen of netjes binnen de lijntjes? Bij elke verftechniek kan de expert jullie helpen. Het kan een abstract schilderij worden of juist heel realistisch. Ontdek jullie eigen stijl tijdens de workshop.
Bedrijfsuitje
Schilder gezamenlijk jullie bedrijfslogo of het product wat jullie leveren. Ook een kleurrijke collage van alle collega’s kan voor een prachtige verrassing zorgen. Voor ideeën over thema’s kunnen we jullie uiteraard terzijde staan!

Bedrijfsuitje

Schilder gezamenlijk jullie bedrijfslogo of het product wat jullie leveren. Ook een kleurrijke collage van alle collega’s kan voor een prachtige verrassing zorgen. Voor ideeën over thema’s kunnen we jullie uiteraard terzijde staan!

Inclusief
 • Heel veel verf en doeken!
 • Groot atelier
 • Artistieke sfeervolle ruimte
 • Enthousiaste begeleiding
 • Individueel of als groep samen een groot doek maken
 • Koffie, thee en allerlei lekkernijen
 • Beschermende kleding
 • Gratis voor de deur parkeren
 • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!
 • Foto’s van de workshop achteraf op schijfje toegestuurd
 • Vernissen van de gemaakte kunstwerken

Boeking op zondag?

Dat kan! Er wordt hier dan een eenmalige meerprijs van € 55,00 excl. BTW voor gerekend.

Reservering voor kleine groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes in Tilburg alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Tilburg starten de arrangementen van Tilburg Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Tilburg Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de Tilburg Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Tilburg Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Tilburg is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Tilburg Events begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Tilburg Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Tilburg Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan