Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Action Painting in Tilburg

Details over dit uitje

Een creatief en verrassend groepsuitje organiseren? Deze Action Painting Workshop is de juiste keus als jullie van kleurige en spectaculaire doeken houden.

Van Herman Brood tot Jackson Pollock, Action Painting is de ultieme ‘directe’ schilderkunst en is door iedereen aan te leren. Spetters, spatten, vlekken en hele tubes verf worden in één keer over het doek gedrapeerd.

Dynamiek en spontane verrassingen behoren tot de standaard ingrediënten van Action Painting. Gebruik je een spuitbus of probeer je met een penseel de verf in bijzondere patronen op het doek te ‘slaan’.

Deze Action Painting Workshop van Tilburg Events wordt gehouden in een ruim atelier waar een bekende Tilburgse kunstenares voor jullie klaar staat. Je eigen persoonlijke ‘touch’, daar ben je uiteindelijk naar op zoek.

Voordat jullie zelf beginnen te ‘spatten’ zal de expert jullie eerst iets vertellen over de historie en achtergronden van deze moderne schilderkunst. Eén van de beroemdste action painters is natuurlijk Jackson Pollock.

Hij is de eerste die de ‘dripping-techniek’ heeft geperfectioneerd. Dripping is evenwel niet de enige techniek die jullie tijdens deze workshop zullen leren.

Action Painting is voor iedereen en voor alle leeftijden. Uiteraard kunnen jullie ook samen aan een groot doek gaan werken.

Inclusief
  • Heel veel verf en doeken!
  • Groot atelier
  • Industriële sfeervolle ruimte
  • Enthousiaste begeleiding
  • Individueel of als groep samen een groot doek maken
  • Koffie, thee en allerlei lekkernijen
  • Beschermende kleding
  • Gratis voor de deur parkeren
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

- Foto’s van de workshop achteraf op schijfje toegestuurd
- Vernissen van de gemaakte kunstwerken
- Buffet organiseren tijdens deze workshop?

Vraag het onze medewerkers!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan